dilluns, 31 d’octubre del 2011

Es podria fer pitjor?

Estic mooooooolt nerviós i alterat per culpa del MACnífic ordinador que faig servir.

He d'endreçar els documents d'una carpeta i anar-los posant dins de subcarpetes.

Selecciono un document i el porto amunt o avall esperant que l'scroll s'activi i pugui anar a deixar-lo a la subcarpeta destí. Però no, l'scroll no s'activa. Quina diferència amb el windows, allò sí que era intuïtiu!

He pensat que la solució seria obrir dues finestres del Finder. En una hi tinc les subcarpetes i a l'altra els documents de la carpeta que he d'anar ubicant a les subcarpetes. Arrossego el primer i... sorpresa! se'm vam obrint les subcarpetes a mesura que hi passo per damunt. És a dir que no puc anar passant per damunt de les subcarpetes per localitzar la que busco. He de mirar-ho de lluny i quan la localitzo arrossegar el document procurant deixar anar ràpidament els documents abans que es comencin a obrir subcarpetes (amb el risc de deixar anar els documents en alguna altra).

Però el pitjor ve ara: la finestra on visualitzo totes les subcarpetes, un cop he deixat anar el document, mou automàticament l'scroll i es posa a la meitat de posició, de manera que he d'anar a aquesta finestra cada vegada i desplaçar l'scroll cap a la posició on es visualitzen les subcarpetes. 

Quan em feia falta que l'scroll funcionés sol no anava i ara que no vull que el bellugui no para de canviar de posició. MACagundena!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada